Betalingen

Afdeling Financiën

De betaling voor de opvang geschiedt (vooraf) maandelijks. U ontvangt voor ieder kind voor het begin van de maand. De scherpe tarieven zijn gebaseerd op een totaalpakket (incl. standaard voeding en verzorging). Uw betaling dient te geschieden binnen 7 dagen na de factuurdatum. De betaling is netto contant zonder enige aftrek in de gangbare Nederlandse munt.

Wij vragen u vriendelijk ons een automatische incasso te verstrekken. Dan vergeet u niet te betalen en het scheelt veel administratie.

Wanneer u niet tijdig betaalt, zien wij ons helaas genoodzaakt 15% administratiekosten extra in rekening te brengen over het gehele factuurbedrag, met een minimum van € 35,00. De tarieven die genoemd worden zijn bruto prijzen. Uw belastingvoordeel is hierin niet opgenomen, omdat dit vanzelfsprekend afhankelijk is van u of beide inkomen.

Bank: ABN AMRO
Rekeningnummer kinderWORLD Almere Holding BV: NL79ABNA0597661340
Rekeningnummer kinderWORLD Almere-West BV: NL82ABNA0597670404
Rekeningnummer kinderWORLD Almere BV: NL18ABNA0597674078
Rekeningnummer kinderWORLD Stichting Etenstijd: NL68ABNA00431216037

Kijk voor het belastingvoordeel op deze site www.toeslagen.nl

Komt u er niet uit wat uw werkelijke kosten per kind per jaar zijn? Wij willen u gaarne helpen om exact uit te rekenen wat de opvang netto kost. Belt u met 036-5464748 (lokaal tarief) en vraag naar uw op maat gemaakte kostenraming! Wij verzoeken u dringend een kopie van uw aanvraag Kinderopvangtoeslag bij het plaatsingscontract te voegen.

Tevens is het voor beide partijen eenvoudiger de Kinderopvangtoeslag rechtstreeks door de Belastingdienst aan kinderWORLD over te laten maken. Indien u dit realiseert, heeft u er voor dit essentiële deel geen omkijken meer naar. Het gaat tenslotte automatisch en wij zijn verzekerd van een gegarandeerd deel van de betaling.

Vraag uw kinderopvangtoeslag aan